Teljes Körű Ügyintézés

Szoltálgatásaink az ingatlanbefektetés mellett - ezzel integráns és egyidejű módon - az ingatlan, vagy ingatlanportfólió teljes körű menedzselését is felöleli. Ez a szolgáltatáscsoport kiterjedhet egyetlen ingatlanra, vagy akár 20-30 egységre is; lehet egyetlen lakás, de akár egy irodaház is. A menedzsment számtalan választható szolgáltatást tartalmaz, ideértve bérlőtoborzáts, az ingatlanok bérbeadását, a bérleti díjak bevételezését, az ingatlanok műszaki és esztétikai szinten tartását vagy fejlesztését, ügyvédi, közjegyzői, földhivatali, de adott esetben banki, fordítási és tolmácsolási ügyintézést - tehát a teljes adminisztrációt annak érdekekében, hogy az ingatlan tulajdonosának ne legyen más dolga, csak a hozamokból száramzó előnyök maximális kiélvezése, akár a tulajdonos távollétében is. Így szavatolhatjuk, hogy az ügyintézés és adminisztráció mindennapi bürokráciája nem torzítja az ezzel járó előnyöket. 

ingatlankezelés

Cégünk a tulajdonosok érdekeiben az alábbi négy fő területen jár el.

Marketing és pénzügy
Statisztikák, múltbéli tranzackók és a piac aktuális és várható alakulása alapján határozzuk meg a bérbeadás összegét. Az adott helyszín, kerület, valamint az épület attribútumainak, valamint a versenytársak gondos ismerete alapfeltétel a folyamat során. Ingatlanmenedzserünk lehetőség szerint a legmegfelelőbb marketinget, promóciokat és egyéb hirdetési stratégiákat javasol a tulajdonosnak, hogy maximálizálja a bérlők számát és a bérleti bevételt. rendszeres pénzügyi jelentéseket, eredménykimutatást készítünk és gondosan elmagyarázzuk annak tételeit; az ingatlanmenedzsment az operatív költségvetések elkészítését is magába foglalja.

Bérlő-mendzsment és bérbeadás
A bérlők igényének megértése rendkívül fontos. Az ingatlanba való beköltözés csak az első lépés. Az ingatlanmenedzser, a tulajdonos nevében figyelemmel kell, hogy kísérje a bérlő esetleges igényeit, és felügyelni az ingatlan rendeltetésszerű használát. Időben begyűjtjük a bérleti díjat és nyomon követjük a bérlő elégedettségét. Bérleti díj peren kívüli vagy peres végrehajtása természetesen szintén ehhez a feladatkörhöz értendő.

Létesítmény-menedzsment
Az ingatlanmenedzsment az ingatlan és annak környezetének fizikai állapotának kezelését is jelenti. Kertépítés, gépészeti és építészeti, és számtalan egyéb részterületet soroljuk ide. Az alvállalkozókkal való kapcsolattartás, kifizetések ütemezése, a javítások és fejlesztések időbeni és anyagi megfelelőssége mind ide értendő, szigorúan egyeztetve ezeket a feladatokat az ingatlan tulajdonosával – fontosnak tartjuk, hogy hosszú távon a bérlők színvonalas, jól karbantartott ingatlanokat foglalhassanak el és használhassanak.

Adminisztráció és kockázat-menedzsment
Ez a részfeladat foglalja magában a teljeskörű papírmunkát, az adózási, engedélyeztetési, hatósági és egyéb hivatalos ügyintézést és ezek jelentését és egyeztetését a tulajdonosokkal. Valamennyi tranzakcióhoz meghatalmazást kérünk be, és minden lépést rögzítünk és naplózunk a visszakövethetőség biztosítása érdekében.