Valódi Átváltozás

Az ingatlanfelújítás menetéről, nehézségeiről, kihívásairól biztosan sokan tudnának mesélni: nem betartott határidők, elszálló költségek, silány végeredmény, egy bizonyos idő után pedig feladott álmok és elvárások. Sokan már így indulnak neki. De ez nem kell, hogy törvényszerű legyen.

ingatlanfelújítás

Cégünk már az elgondolás időpontjában is készséggel áll rendelkezésére. A felújítás lehet akár egy alapvető ráncfelvarrás, de kiterjedhet egy – lakás esetében – födémig elbontott térről, majd ezt követő komplett újjászületésről, de lakóház esetében akár bővítésről, szintráépítésről is. Minden esetben már a munka megkezdése előtt szakértelemmel, türelemmel és rugalmassággal találkozhat, ha minket választ. Nemcsak a műszaki tartalmak, de a teljes brainstorming, tervezés, lebonyolítás, és nem utolsó sorban el- és berendezés, belső- és kertépítészet területén is nagyot alkotunk.

Meglátni a lehetőségeket, az esztétikát, azt a különleges extrát, ami egészen lélegzetelállítóvá varázsolja lakásunkat, házunkat a különbség, amit nyújtunk – a legelejétől a legvégééig és még azon is túl, hiszen az ingatlankezelési programunknak köszönhetően cégünk a befejezés után is vállalja a ingatlanjának karbantartást, esetleges bérbeadását, vagy akár értékesítését; mindezt pontos, kiszámítható és előre közölt költségszámításokkal, határidőkkel és mindig elérhető és rendelkezésre álló kapcsolattartóval.