Megépítjük!

ingatlanfejlesztés

Az ingatlanfejlesztés egy összetett üzleti folyamat, amely földek közművesítéstől, parcellázásától majd eladásától kezdve meglévő épületek átalakításán, felújításán át a barna- és zöldmezős ingatlanfejlesztésekig, legyen az lakossági, ipari vagy kereskedelmi, terjed. Az ingatlanfejlesztő az a személy vagy cég, aki/amely ezt a komplex feladatot koordinálja, ideértve annak valamennyi alfeladatát (tervezési folyamat, hatósági engedélyek, jóváhagyások, földhivatali, városvezetési, közjegyzői és ügyvédi feladatok, finanszírozás és még sok egyéb), és ezáltal a tervből valóság lesz. Az ingatlanfejlesztés szigorúan nézve elkülönül magától a kivitelezéstől, de a VESSLER-nél a kivitelezési feladatra erőteljesen összpontosítunk.

Az építési feladatokat pontosan, a költségeket, lehetőségeket és megoldásokat előre egyeztetve, a műszaki tartalmakról és esztétikai megoldásokról gondosan konzultálva, lépésről lépésre, az ügyféllel közösen haladunk előre.

Ahogyan azt az Ingatlanbefektetés menüben is részletezzük, az ingatlan egy vonzó befektetési forma, és ezen belül a fejlesztés további értéknövekedést eredményez. Cégünk a lehetőségeket feltérképezi, az adott ingatlant vagy beruházási lehetőséget (legyen az lakossági, kereskedelmi vagy ipari) megtalálja, és a teljes vásárlási, majd kezelési folyamatot átvállalja; így ügyfeleinknek gyakorlatilag időráfordítás nélkül egy attraktív, értékálló befektetési formáját biztosíthatunk.