Megbízható Hozam

Az ingatlanokba történő befektetés a befektetési formák egyik leősibb változata, gyakorlatilag a letelepedett civilizáció kezdetek óta ismeretes. Az ingatlan az egyike az öt befektetési formának, amelyet minden befektetőnek tartani kellene, köszönhetően cash-flow, likviditási, nyereségességi és nettó vagyonnövekedési tulajdonságainak köszönhetően.

Ingatlanbefektetés bérleti díj bevételért
Akárcsak egy részvényosztalék esetében, a legegyszerűbb formája az ingatlanbefektetésnek az, ha a tulajdonos egy ingatlant szabályozott körülmények és feltételek mellett bérleti díjért cserébe bérbe ad. Az ingatlanalapokkal szemben ez a forma azt az előnyt jelenti, hogy a tulajdonos fizikailag is birtokolja, és ezáltal rendelkezik az ingaltan felett, annak valamennyi előnyével.

Ingatlanbefektetés, mint vagyoneszköz
Hosszú távon az ingatlanok ára legalább inflációval, de legtöbb esetben afelett emelkedett – így észrevehető, hogy az ingatlan kiváló befektetési forma lehet, ha csupán az értékállóságát, vagy értéknövelő tulajdonságát vesszük figyelembe. Ha ez bérleti díjbevétellel párosul, akkor duplán profitálhat a tulajdonos.

ingatlanbefektetés

Ingatlanbefektetés értéknöveléssel
Míg az ingatlan közel folyamatos cash-flowt generál, addig a bővítés, a műszaki tartalom vagy esztétika fejlesztése, röviden felújítás vagy funkcióbővítés, további értéknövekedést okozhat a trendszerű ingatlanárak növekedése mellett. Ha bérleményről van szó, amely ezáltal magasabb lesz, ha eladásról, a végeredmény a magasabb bevétel.

Ingatlanbefektetés az infláció elleni védelemért
Mint minden más termék árát is, úgy az infláció az újépítés, felújítás, de ugyanígy az ingatlanok, de leginkább a bérleti díjak emelkedését is jelenti. Így az ingatlanbefektetés egy príma módja annak, hogy ne csak védjük, de ki is használjuk az infláció által generált áremelkedést.

Ingatlanbefektetés tőkebefonás érdekében
Ha a piaci helyzet úgy alakul, akkor sokszor érdemes lehet tőke helyett hitelben gondolkozni, és a legvonzóbb biztosíték, amit pénzintézetek elfogadnak, az ingatlan; így akár további ingatlanok finanszírozásában is gondolkozhatunk.

Egy ingatlan vagy ingatlanportfólió tehát vonzó és kiszámítható hozomat jelent a tulajdonos számára. Nem csak a bérbeadás jelenti a tartós bevételt, de egy kellő gondossággal és szakértelemmel, megfelelő időpontban kiválasztott és megvásárolt ingatlan vagy ingatlanegyüttes értéknövekedése ezen túlmutatóan is vagyonnövekedést, értékesítés esetén pedig nyereséget jelent. Ingatlanbefektetési szolgáltatásunk gyakran kiegészül ingatlan- vagy portfóliókezeléssel, ingatlanfelújítással. Utóbbi egy további lehetőség arra, hogy az ingatlan, vagy ingatlanok értékét - a felújítás bekerülési költségén túlmutatóan is - növelni tudjuk.

Cégünk az ingatlanokat feltérképezi, megtalálja, és a teljes vásárlási, majd kezelési folyamatot átvállalja; így ügyfeleinknek gyakorlatilag időráfordítás nélkül egy attraktív, értékálló befektetési formáját biztosíthatunk, kiegészítve azt ingatlankezelési és kiemelkedő minőségű, határidőre elvégzett ingatlanfelújítási szolgáltatásokkal.