Cégünk azzal a céllal jött létre, hogy az ingatlabefektetés, ingatlankezelés, ingatlanfejlesztés, felújítás, belsőépítészet és kertépítés területeken egy kézből prémium megoldásokat nyújthassunk. A különbség a részletekben rejlik: nemcsak a kapcsolatfelvétel, de a teljes ügymenet során megtapasztalhatja, milyen egy megbízható, mindig renelkezésre álló, professzionális partnerrel az együttműködés. Minden megépített, felújított, kezelt vagy éppen felújítás előtt álló ingatlanra sajátunként tekintünk, hiszen csak így lehet kiváló eredményeket elérni.   

Az alábbi fő szakterületek alkotunk maradandót:

INGATLANFELÚJÍTÁS
Szempkápráztató átalakulás, aminek szemtanuja lehet, ha cégünket ingatlanja felújításával bíz meg. Teljes átalakulás valósítható meg, sokszor lakásokat főfalakig bontunk, pláne régi házakban. Lélegzetelállító az eredmény, ha ingatlanja egy teljes műszaki, esztétikai, belsőépítészeti átalakuláson esik át - amellett, hogy csodaszép, értéke is növekszik, hozama is magasabb lesz!
Tovább olvasom

BELSŐÉPÍTÉSZET
Szép vagy lélegzetelállító? Elegáns vagy Bámulatos? Nagyszerű vagy magával ragadó? Otthonos vagy maga az otthon? A különleges esztétikai és műszaki megoldások azok, amik nem csak álomszéppé, de merőben különlegessé varázsolnak egy teret. Tökéletes kialakítások, exkluzív anyagok és korszakalkotó megoldások jellemzik belsőépítészeink munkáját.
Tovább olvasom

INGATLANBEFEKTETÉS
Az ingatlan vonzó befektetési forma, hiszen a több évtizedet átívelő kutatások szerint az ingatlanok ára - inflációhoz mérten is - folyamatosan nőtt és átlagon feletti hozamot biztosított a tulajdonosok számára. Cégünk az ingatlanokat feltérképezi, megtalálja, és a teljes vásárlási, majd kezelési folyamatot átvállalja; így ügyfeleinknek gyakorlatilag időráfordítás nélkül egy attraktív, értékálló befektetési formáját biztosíthatunk.
Tovább olvasom

INGATLANKEZELÉS
Egy ingatlan, vagy akár ingatlan-portfólió menedzselése komoly idő- és energia-ráfordítást jelent tulajdonosa számára. Ügyfeleink nyugodtan aludhatnak; cégünk az ingatlanok teljes körű műszaki kezelését, az ügyvédi, közjegyzői, banki és egyéb adminisztratív, akár előfizetésekkel kapcsolatos ügyintézését is professzionális szinten vállalja. A végeredmény: a lehető legnagyobb hozam a tulajdonos távollétében is.
Tovább olvasom

INGATLANFEJLESZTÉS
Lakások, családi házak, kereskedelmi ingatlanok építésével állunk ügyfeleink rendelkezésére professzionális generál-kivitelező csapatunkkal. A teljes folyamat az ügyfél által meghatározott tempóban és mélységben valósul meg, szem előtt tartva egy építkezéssel kapcsolatos valamennyi műszaki, esztétikai, stilisztikai színvonalt egészen az első lépéstől a legkülönbözőbb, világszínvonalú belsőépítészeti megoldásokig.
Tovább olvasom

KERTÉPÍTÉS
A kert vagy tetőterasz életterünk integráns részét képezik. Nemcsak esztétikai, de botanikus szempontból is fontos, hogy kertünk megépítését, annak gondozását szakértőre bízzuk. Tudjuk, hogy egy lélegzetelállító kert mennyire fontos ügyfeleink és családjaik számára, ezért - professzionális partnereink részvételével - ezen a szakterületen is maradandót alkotunk.
Tovább olvasom